Előfizetői tartalom

Az export szárnyán az ipar, 20% feletti növekedés

Portfolio
Az ipari termelés 2003 júniusa óta tartó növekedése tovább folytatódott: az előző év azonos időszakához viszonyítva 2004 márciusában 12.8%-os, munkanaphatástól megtisztítva 10%-os volt - közölte a KSH. Az ipari termelés növekménye teljes egészében az export teljesítményéből származik. Az előző év azonos időszakához viszonyítva 2004 első három hónapjában az ipari export 21.3%-kal, márciusban 20.1%-kal nőtt.

A termelés volumene az év első három hónapjában 10.8%-kal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában. Az ipari termelés növekménye teljes egészében az export teljesítményéből származik. Az előző év azonos időszakához viszonyítva 2004 első három hónapjában az ipari export 21.3%-kal, márciusban 20.1%-kal nőtt. A feldolgozóipar legnagyobb exportőrének számító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés