Előfizetői tartalom

Az export húzza az ipart, 20%-os növekedés

Portfolio
Az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 2004 áprilisában 9.4%-kal nőtt - közölte a KSH. A termelés volumene az év első négy hónapjában 10.4%-kal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában. Az ipari termelésnek az előző év azonos időszakához viszonyított növekménye továbbra is teljes egészében az export teljesítményéből származik.

2004 első négy hónapjában az ipari export 20.3%-kal, áprilisban 17.5%-kal nőtt. A január-áprilisi időszakban a feldolgozóipar legnagyobb exportőrének számító, a feldolgozóipari kivitel több mint 40%-át képviselő villamos gép, műszer gyártásánakexportvolumene jelentősen, 29.4%-kal bővült. A feldolgozóipari export másik meghatározó alága, a feldolgozóipari kivitelből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés