Előfizetői tartalom

Enyhe forinterősödés, jelentősen izmosodott az euró

Portfolio
A forint reggel a múlt pénteki zárószintjénél kissé erősebben nyitott az euróval szemben, ezt követően nem mutatkozott számottevő elmozdulás az árfolyamban. Az állampapírok másodpiacán vegyes, mérsékelt irányú hozamelmozdulás figyelhető meg. A dollár a múlt pénteki várakozások feletti amerikai folyó mérleg adatot követően jelentősen gyengült az euróval, illetve kisebb mértékban a jennel szemben.

Stagnáló forint, kivár a piac?. A forint ma reggel a múlt pénteki záróértékénél (255-255.20) kissé erősebben, a 254.20-254.50 Ft/eurós sávban nyitott, majd a kereskedés eddigi szakaszában jellemzően ebben a tartományban mozgott a hazai valuta euróval szembeni árfolyama. A legutóbbi kötések a 254.40-254.70 Ft/eurós sávban születtek, ami mintegy 9.8%-os eltérést jelent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés