Előfizetői tartalom

Szinten maradó forint, újra gyengült a dollár

Portfolio
A forint a tegnapi záróértéke közelében nyitott az euróval szemben, a kurzus továbbra is a 250-251 Ft/euró közötti sávban ingadozik. Az állampapírok másodpiacán szerény mértékű, vegyes irányú hozamelmozdulás figyelhető meg. A dollár egy kisebb erősödési szakaszt követően ismét az 1.23-as szint fölé került az euróval szemben. A jen a hajnali órákban megközelítette a 110-es szintet, majd onnan kisebb korrekció figyelhető meg a dollárral szemben.

Szokatlan stabilitás.... eurhufcomp A forint a tegnapi Monetáris Tanács közleményt követően alacsony forgalom mellett változatlan szinten, a 250.40-250.60 közötti szűk sávban mozgott az euróval szemben. Ma reggel a hazai fizetőeszköz szintén ebben a sávban kezdte a kereskedést, a legutóbbi kötések is mindössze kisebb forintgyengülést jeleznek: a kurzus jelenleg a 250.60-251...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés