FONTOS Megjelentek az új otthonfelújítási program várva várt részletei, meglepetések a listán!
 
Előfizetői tartalom

Már az alvásért is fizetnek...

Portfolio
Ha van város a világon, ami "soha nem alszik", kétségkívül New York az. Természetesen akadnak akik ebből is igyekeznek pénzt csinálni. Egy alig egy hónapja alapult vállalat különös szolgáltatást kínál a megfáradt vásárlóknak: az Empire State Building 24-edik emeletén a MetroNaps 20 percnyi pihenést ajánl kellemes környezetben, mindössze 14 dollárért.

Kényelmes, fogorvosihoz hasonló székek várják a szundítani vágyókat, akik takarók mellé halk zenét is kapnak, természetesen csak fülhallgatón. A 20perces szieszta lejártával rezgés és fény-kombinációk ébresztik fel a kipihent vendégeket. A szolgáltatás iránt a vártnál is nagyobb a kereslet, mivel a New York-i lakosok szerint ez a kávéházi asztalon alvás alternatívája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés