Előfizetői tartalom

Kárpótlási jegy: Hogyan tovább? (2.)

Portfolio
A kárpótlási jegyek kibocsátójaként a Magyar Állam - képviseletében a pénzügyminiszter -szerződést írt alá a kárpótlási jegyek központi értéktárolásával és elszámolásával kapcsolatban a KELER Rt.-vel és az Erste Bank Hungary Rt.-vel. Az aláírt szerződések alapján a KELER Rt. Fogja végezni a kárpótlási jegyek központi értéktárolását és biztosítja a szükséges elszámolási szolgáltatásokat. Az Erste Bank Hungary Rt. a kárpótlási jegyek KELER Rt.-hez történő beszállításában fog közreműködni- áll Magyar Állam közleményében.

Ismét soronkívüli tájékoztatás. A Magyar Állam 2004. augusztus 6. napjáig kezdeményezni fogja az ún. "S" jelű kárpótlási jegyek tőzsdei bevezetését. Ennek megfelelően 2004. augusztus 9. napjától az "S" jelű értékpapírokkal is folyik majd a kereskedés. A KELER Rt. a kiszállítást 2004. augusztus 9. napjától az "S" jelű kárpótlási jegyekkel teljesíti. A közlemény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés