Előfizetői tartalom

Azoknak, akik nem akarnak lemaradni semmi fontosról (aug.2.- aug.6.)

Portfolio
A nyári nyaralások csúcsszezonjában bizonyára sok kedves olvasónkkal előfordult már, hogy pl. egy teljes hetes szabadságot követően visszatérve a munkahelyére a feltorlódott elintéznivalók miatt egyszerűen nem jutott ideje arra, hogy átolvassa a szabadsága alatti legfontosabb eseményekről szóló híreket, hogy egy kicsit \"képbe kerüljön\". A portfolio.hu azzal szeretne segíteni olvasóinak, hogy az elmúlt egy hét öt munkanapján (augusztus 02.-06.) történt legfontosabb makrogazdasági-gazdaságpolitikai vonatkozású hírek címeit hivatkozással együtt egy csokorba gyűjtötte, feltételezve, hogy ezzel jelentősen lerövidülhet a \"képbe kerülés\" ideje. A nyári hónapokban hagyományteremtő szándékkal elindított cikkgyűjteményhez jó olvasást kívánunk!

Hétfő (2004.08.02.) GKI: szerény bérnövekedés - dinamikus kiskereskedelmi forgalom Draskovics vs. Eichel: adócsata Gyurcsány, Bárándy, ??? - Kormányátalakítás előtt? Megmenekült a dohai forduló: engedmény a szegényeknek Az első áldozat: Gál J. Zoltán Változatlan maradt a jegybanki alapkamat Várt felett az amerikai feldolgozóipari beszerzési menedzser-index Váratlan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés