Előfizetői tartalom

Pannonplast: igazgatósági tagok visszahívása- Támadás Zoltán Csaba ellen

Portfolio
A Pannonplast közgyűlése a 2. napirendi ponttal, az igazgatósági tagok visszahívásával folytatódott. A javaslatokat Bokorovics Balázs, a Lazarus képviselője terjeszti elő. A javaslat nem konkrétumokkal indul, hanem Zoltán Csaba elnök-vezérigazgató igen visszafogott támadásával. Bokorovics igazából egy önkéntes lemondást akart volna kicsikarni, Zoltán Csaba azonban eloszlatta a kételyeket, és kijelentette, hogy nem akar lemondani.

A puhatolózás és kérdések helyett Zoltán Csaba konkrét előterjesztéseket kért. A Lazarus 4 tagot akar visszahívni az igazgatóságból: A visszahívásra kijelöltek listája: Zoltán Csaba Molnár László Kaderják Péter Chikán Attila Bokorovics Balázs részvényesi kérdés ellenére a visszahívási szándékot nem indokolta egyesével. Ismételt felszólításra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés