Előfizetői tartalom

A kormány elkötelezett a konvergencia-program és a hiánycsökkentés mellett

Portfolio
"Magyarország hosszú távú érdeke, hogy tartsuk az irányt" - mondta Gyurcsány Ferenc ma a Pénzügyminisztériumban tartott sajtótájékoztatón. A miniszterelnök-jelölt kiemelte: bízik abban a programban, amit Draskovics Tibor pénzügyminiszter készített, s a lépésekben, amelyeket eddig tett. Megerősítette: személyesen is elkötelezett a konvergencia-program végrehajtása és az euró 2010-es bevezetése mellett, és ha ehhez bátrabb lépések kellenek, akkor azokat a kormány meg fogja tenni.

Elengedhetetlen a magas színvonalú szakmai munka folytatása is, hangsúlyozta, ezért a fontos programokat megerősített tervező és elemző háttérre kell alapozni. Gyurcsány Ferenc kijelentette: nem csak a program végrehajtásához, hanem az azt kidolgozó pénzügyminiszter személyéhez is ragaszkodik, az új kormányban Draskovics Tiborral kíván együtt dolgozni. Draskovics Tibor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés