Előfizetői tartalom

A betűink magu(n)kért beszélnek!

Portfolio
Hogy minél gyorsabban karriert építsen, ismerje meg szunnyadó képességeit, rejtett tartalékait! Egyéniségéhez igazodó pályaválasztással és pályatervezéssel magabiztosan közelíthet céljaihoz. S honnan várhat választ arra is, hogy titkos vágyai mennyire valósíthatók meg személyisége keretein belül? A kézíráselemzésben önismeretének hatékony és megbízható támogatójára lelhet! A Grafológiai Intézetben a betűk Magukért beszélnek!

Amikor az első egyest megkaptuk az iskolában, megszeppentünk, és úgy gondoltuk, az értékelés egész személyiségünknek szól. Mikor az első kritikát kaptuk a munkahelyünkön, pályakezdőként, szintén elfogott a bizonytalanság: valóban a megfelelő munkahelyen vagyok? Ahhoz, hogy az ember ne csak mások szemüvegén keresztül lássa önmagát, hogy elsajátítsa a boldoguláshoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés