Előfizetői tartalom

A 2006-os kampány "előszele": ellenfelet kap a Hír TV?

Portfolio
A Hír TV piaci ellenfelének szánják az MTV harmadik, Demokrácia névre keresztelt csatornáját, melynek vezetője Gyárfás Tamás, a Nap-kelte jelenlegi producere, vagy Rangos Katalin, a köztévé elnökének főtanácsadója lenne - értesült a Magyar Nemzet (MN). Rudi Zoltán MTV-elnök cáfolta, hogy ellen-Hír TV elindításáról folynának a tárgyalások. Eközben a Hír TV igazgatósága Liszkay Gábort választotta a csatolna elnökévé, aki elmondta, hogy ezen tisztsége mellett továbbra is marad a Magyar Nemzet főszerkesztője, kiadóvezetője és tulajdonosa - számolt be a Népszabadság.

Liszkay megbízatása határozatlan időre szól. A Hír TV hírigazgatója november 1-jétől Szikszai Péter, a Magyar Nemzet Online felelős szerkesztője lesz. A televíziónál történő változások között megemlítendő, hogy felmondták Kerényi Imre szerződését és megszüntették Szerintem című műsorát. A Hír TV monopóliumának megtörését célozza a Magyar Televízió által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés