Előfizetői tartalom

Egis: mi várható holnap reggel?

Portfolio
Holnap reggel jelenik meg az Egis negyedéves jelentése, mely egyben a pénzügyi év zárása is szeptember 30-ával. Az elemzői becslésekből egy egészséges profit növekedés olvasható ki. Pozitív meglepetést elsősorban a belföldi és a közép-európai értékesítést is tartalmazhat. Üzemi eredményszint a menedzsment korábbi elmondása szerint nem fog bővülni.

Pozitív meglepetés egyértelműen értékesítési oldalon jelentkezhet, hiszen a társaság menedzsmentje jelezte, hogy számottevő margin bővülésre nem számít. Az Egis korábbi negyedévben elért teljesítményeiből két területre fókuszálódhat az elemzői figyelem: -Közép-Európa, ahol kifejezetten jól alakult a lengyel értékesítés az általánosan gyenge piaci környezet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés