Előfizetői tartalom

Hogyan jutthatnak forráshoz a KKV-k? - Hamarosan pályázatok

Portfolio
Várhatóan januárban jelennek meg a 2005-ös esztendő uniós informatikai pályázatai - közölte az "EU támogatások informatikai fejlesztésekre" előadássorozat budapesti rendezvényén az IT Információs Társadalom Kht. ügyvezetője. Kisgergely Sándor a százötven érdeklődő előtt bejelentette, jövőre kedvezőbb feltételek mellett szállhatnak harcba a támogatásokért a hazai kis- és középvállalkozások.

Az IT Kht. ügyvezetője hangsúlyozta, az uniós csatlakozás a pályázók és a pályázatkezelő szervezetek életében egyaránt gyökeres változást hozott. A pályázóknak elsősorban ahhoz kellett hozzászokniuk, hogy Brüsszel a korábbiaknál lényegesen nagyobb előkészületet igénylő pályázatokat vár; a pályázatkezelőknek pedig ahhoz, hogy sokkal összetettebb projekteket kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés