Előfizetői tartalom

Változatlan forint, tovább gyengülő dollár

Portfolio
A forint reggel a tegnapi záróértéke közelében nyitott az euróval szemben, a kurzus mindössze pár fillérrel volt gyengébb a tegnapi 251.40 -60 Ft/eurós záróárfolyamnál. Az állampapírok másodpiacán a kereskedés eddigi szakaszában szinten maradtak a hozamok. Az euró a reggeli órákra már egyértelműen elhagyta az elmúlt hetekben kialakult 1.19-1.21 USD/EUR sávot, a kurzus az 1.21 feletti szinteken ingadozik. A jen tovább tudott erősödni a dollárral szemben, a keresztárfolyam már a 111 JPY/USD szintet közelíti.

Stagnáló forint, szinten maradó másodpiaci hozamok. eurhufcomp A forint a tegnapi mérsékelt erősödést követően ma a tegnapi zárószintje körül ingadozik, a kötések jellemzően a 251.0 - 251.50 Ft/euró közötti sávban születtek mely mintegy 11-11.1%-os eltérés a sávközéptől. Mivel a héten főbb magyar makrogazdasági adat nem jelenik meg, illetve a zloty és a cseh korona...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés