Előfizetői tartalom

Bíróságon támadja meg a Matáv az összekapcsolási díjak csökkentését

Portfolio
A Matáv bíróság előtt támadja meg a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsa határozatát, amellyel jelentősen csökkentette a vezetékes összekapcsolási díjakat. A társaság a határozat több pontjával nem ért egyet. A távközlési szolgáltató barátságtalan lépésnek tartja, hogy a határozat végrehajtására 1 napja volt. A Matávot érintő átlagos díjcsökkentés 38%. Az NHHT döntésének bírósági felülvizsgálatát kéri az Invitel is.

Mint ismeretes az NHHT döntésének értelmében a június 15-től érvényes új vezetékes összekapcsolási díjak a jelentős piaci erejű szolgáltatók esetében a 2003. év végén megállapított díjakhoz képest 38-55 százalékkal csökkentek. A Tanács várakozásai szerint a nagykereskedelmi díjak mérséklődése hozzájárul a kiskereskedelmi tarifák csökkenéséhez is. Az NHHT...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés