Előfizetői tartalom

Réthy Imre találkozott a Malév és a Hainan vezetőivel

Portfolio
A közvetlen Budapest-Peking légijárat újraindulása alkalmával Réthy Imre, a GKM közigazgatási államtitkára találkozott Sándor Lászlóval, a Malév Rt. és Zhu Yiminnel, a Hainan Airlines vezérigazgatójával. A hármas találkozó figyelemre méltó, a jövőben "a vállalatközi együttműködés mintapéldája" lehet a sokoldalú együttműködés a két társaság között.

A találkozón Réthy Imre gratulált a két vállalat sikeres együttműködéséhez, amely véleménye szerint új lendületet adhat a gazdasági, közlekedési és turisztikai kapcsolatoknak. Arra azonban nem derült fény, hogy a Malév privatizációja is szóba került-e a felek között. Mint ismeretes, a közvetlen összeköttetés hozzájárulhat Budapest légi elosztó-központtá válásához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés