Előfizetői tartalom

"Mindig a legolcsóbb légitársaság nyer"

Portfolio
Az elemzői várakozásoknál magasabb, 7 eurós korrigált egy részvényre jutó nettó eredményről számolt be a 2004/05-ös üzleti év első negyedévében a Ryanair. Az árfolyam 2.5%-os esést követően mégis az éves minimum közelében tartózkodik, amelyért a továbbra is igen óvatos előrejelzések a felelősek. Michael O'Leary változatlanul fenntartja véleményét az iparágban csak "téli vérfürdőként" aposztrofált jövőképet illetően, a Ryanair viteldíjai 10-20% közötti mértékben eshetnek a "hideg" szezonban.

Az ír diszkont-légitársaság az április-júniusi időszakban 23%-kal bővülő, 300 millió euró feletti árbevétel mellett az egy évvel ezelőtti bázisnál 28%-kal magasabb, 57.75 millió eurós adózás előtti eredményről számolt be.A magasabb nyereség a javuló kapacitáskihasználtság és az olcsóbb jegyárak, valamint az új célállomások, bázisok hatására növekvő utaslétszám...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés