FONTOS Rendkívüli árváltozás jön a benzinkutakon
 
Előfizetői tartalom

Újra 248-nál a forint, közeledik a FED-kamatdöntése

Portfolio
A forint/euró kurzusa a ismét a 248-as szint közelébe mozdult a tegnapi és a ma reggeli érezhető forinterősödést követően. Az állampapírok másodpiacán mérsékelt hozamcsökkenés mutatkozik. A dollár kisebb ingadozásokat követően jellemzően az 1.2050-es szint közelében ingadozik az euróval, a jen azonban a kétszer már "segítséget nyújtó" 111.50-es szint fölé mozdult a dollárral szemben.

Segített a tegnapi államháztartási hiány-adat. A hazai fizetőeszköz euróval szembeni árfolyama a tegnapi záróértékénél (248.80-249.10 Ft/euró) kissé erősebben nyitott, majd a forint tovább erősödött, a legutóbbi kötések jellemzően a 248-248.40 Ft/euró közötti sávban születtek, mely az intervenciós sávban mintegy -12-12.05%-os pozíciót jelent.A Pénzügyminisztérium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés