Előfizetői tartalom

Mikor találkozott Gyurcsány Bokrossal és Surányival? Mi lesz a költségvetési hiánnyal és a pénzügyminiszterrel?

Portfolio
Gyurcsány Ferenc elmondta, hogy minden ellenkező híreszteléssel ellentétben nem találkozott az elmúlt napokban sem Bokros Lajossal, sem Surányi Györggyel. A sportminiszter kijelentette, hogy bár igen nagyra becsüli mindkét személyt, ugyanakkor Bokros Lajossal több mint egy éve nem találkozott, és Surányi Györggyel is kb. 3 héttel ezelőtt találkozott utoljára, mielőtt még Medgyessy Péter benyújtotta volna lemondását.

Kovács Lászlóval holnap fog találkozni, értékelik az elmúlt két év kormányzati tevékenységét, illetve konzultálnak abban, hogy mik legyenek az elkövetkezendő két évben a magyar politikai prioritások, illetve a külpolitika irányvonala. Megismételte, hogy határozott politizálásra lehet számítani. A 2005-ös költségvetés első tervezetének időbeni beérkezéséről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés