Előfizetői tartalom

Munkaerőpiaci Alap: 3 év alatt 11 ezer új munkahely

Portfolio
Évek óta nagy érdeklődés övezi a munkaadók körében az új munkahelyek létrehozásához a Munkaerőpiaci Alapból igényelhető támogatás, tavaly előtt 3.6 milliárd forint, tavaly 5.6 milliárd forint, idén 2 milliárd forint állt erre rendelkezésre, s ez több mint 11 ezer új munkahelyet eredményezett - tájékoztatták a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztériumban az MTI-t.

A cégek a létesítendő új munkahelyenként 1 millió forint körüli összegre számíthattak, de vállalniuk kellett különféle foglalkoztatási és más kötelezettségeket. Az idei kiírás szerint az alap támogatási összeg munkahelyenként 800 ezer forint, de ez kiegészülhet 200 ezer forinttal amennyiben hátrányos helyzetű településen valósul meg a beruházás. További 200 ezer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés