Előfizetői tartalom

Treasury szolgáltatások a KKV szektornak -devizában már nagyok

Portfolio
A bankszektor egyre nagyobb figyelemmel fordul a kis és középvállalkozások felé. A nyitás keretében a kkv cégek is már teljesen élvezhetik a treasury szolgáltatások előnyeit. A nagy devizakitettséggel ellátott vállalatok viszonylag kedvező áron juthatnak hozzá azonnali vagy határidős devizakonverzióhoz, köthetnek swap vagy opciós ügyleteket.

A kkv-knak címezett treasury-szolgáltatások sokféleségével és ezek jelentőségével ezúton igyekszünk feltárni a lehetőségeket, rövid iránymutatásunk ezúttal nem tartalmaz összehasonlítást, a választást az Olvasókra bízzuk. A legtöbb bank a törvényben szabályozott kereteknek megfelelően (1999. évi XCV. tv. : éves nettó árbevétel maximuma 4e millió Ft) kezeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés