Előfizetői tartalom

Jöhet az Indcar - Regionális kisbuszgyártó központ lehetünk

Portfolio
A spanyol Indcar SA 2006-tól várhatóan egy Magyarországon felépítendő összeszerelő üzemből kívánja kiszolgálni kelet-közép-európai vevőit - írja a Napi. A spanyol cég - a kontinens egyik legnagyobb kisbuszgyártója - a pécsi székhelyű Pannon Volán Rt-vel kezdett tárgyalásokat egy közösen üzemeltetett gyártóbázis létesítéséről.

A PV vezérigazgatója, Gungl János elmondta: a kapcsolatot már a nyáron ezelőtt felvették egymással. A spanyol fél elsősorban a szakképzett munkaerő miatt mutat érdeklődést, így ennek megléte milliárdos nagyságrendű beruházást hozhat. Egyelőre nem tisztázott, hogy az összeszerelő üzemet milyen formában működtetnék, és hogy az első lépcsőben mekkora beruházást akar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés