Előfizetői tartalom

Olajárak: merre tovább az elnökválasztás árnyékában?

Portfolio
Tegnap a lélektanilag is fontos 50 dolláros szint alá csökkent New Yorkban a WTI könnyűolaj határidős ára, ugyanakkor az elmúlt órákban - amikor megnőtt az esélye, hogy Bush megnyerheti az elnökválasztást - egészen az 51.20-as szintig emelkedett, mivel ezzel megnőtt az esélye annak is, hogy a továbbiakban is jelentős kereslet érkezhet majd a világ legnagyobb energiafogyasztója irányából.

Amint azt jeleztük, Kerry az elmúlt mintegy egy órában jelentősen feljött (a jelenlegi elektori arány továbbra is 249:242 Bush javára), és a "kulcsállam" Ohio lehet, ahol 20 elektorról döntenek majd (ezt a legtöbb hírforrás már beleszámolja Bush szavazatai közé, ezért találkozhatunk 269-es elektori számmal a Fehér Ház ismétlelt meghódításához szükséges 270-nel szemben)....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés