Előfizetői tartalom

Kötelező ajánlatot tett az OTP a Nova Banka megvásárlására

Portfolio
Az OTP Bank vezető testületének jóváhagyása birtokában a bank-akvizíciók előkészítéséért és lebonyolításáért felelős igazgatósága elkészítette, majd a mai napon benyújtotta a horvátországi Nova Banka d.d. 95.59%-os részvénycsomagjának megvásárlására vonatkozó kötelező érvényű ajánlatot. Az ár mellett minden lényeges tranzakciós feltételt tartalmazó kötelező érvényű ajánlat, illetve annak mellékletei többek között tartalmazzák a részvény-adásvételi szerződés tervezetét, amely pozitív fogadtatás esetén megfelelő alapot szolgáltat a mielőbbi szerződéskötéshez.

Az ajánlat benyújtásának ténye nem számít meglepetésnek, Wolf László már napokkal korábban közölte, hogy erre a hétre várható a Nova Banka és a Jubanka esetében is a bejelentés. Mint ismeretes, a Nova Banka, 2003. év végi 1 milliárd eurós mérlegfőösszege alapján Horvátország 7. legnagyobb pénzintézete. Több mint 300 ezer lakossági, valamint vállalkozói-, vállalati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés