Előfizetői tartalom

Ez kell ahhoz, hogy idén sikeres lehess - Tippek a gurutól

Portfolio
Az őszi nagy részvénypiaci ralit megjósoló, és az emelkedésből rendesen profitáló hedge fund menedzser, David Tepper szerint az idei év is kedvezőnek ígérkezik, ám korántsem egyszerűnek. Amíg tartanak a kormányzati gazdasági stimulusok, addig a piacokon sem lehet komoly baj, onnantól azonban a gazdaságpolitikusok kezében a piacok sorsa. Tepper szerint idén a részvény lehet igazán jó befektetés, de a guru az aranyat és a dollárt is kedveli.

David Tepper hedge fund menedzser szavaira sokan odafigyelnek, hiszen a sikeres befektető 2010 elején is célba talált várakozásaival. A menedzser ugyanis az amerikai gazdasági stimulusok miatt kedvezően ítélte meg a piaci folyamokat, és 13 százalékos növekedést jósolt az S&P 500-as indexnek, ami igen pontosnak bizonyult (az index ugyanis 12,6 százalékot emelkedett tavaly) - írja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés