Előfizetői tartalom

Nagy álmokat dédelget a londoni tőzsde

Portfolio
Egy héttel a tárgyalások megkezdését követően már arról cikkeznek a lapok, hogy a londoni tőzsde és a Russel Investments exkluzív egyeztetéseket folytat, nagy valószínűséggel a legnagyobb összeget megajánlva vihetik el a vagyonkezelőt. Elemzők szerint a tranzakció a 3 milliárd dollárt is meghaladhatja, az értékesebb az indexszolgáltató, amely igazán fontos az LSE számára - írja a Reuters.

Hónapok óta eladó az amerikai vagyonkezelő és indexszolgáltató Russel Investments, a hírügynökség szerint exkluzív tárgyalások kezdődtek a London Stock Exchange Group (LSE) és a társaság között, ami azt jelenti, hogy nagy eséllyel a tőzsde lehet a befutó a vagyonkezelőért vívott harcban. A londoni tőzsde szempontjából az akvizíció azért fontos, mert az új stratégia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés