Csak ezen a héten több mint egymilliárd forintért vett OTP-t Csányi szingapúri alapja

2018. szeptember 14. 12:37  english version   
nyomtatás
 
OTP-részvényeket vásárolt a Csányi Sándorral szoros kapcsolatban álló szingapúri alap, a Sertorius Global Opportunities Fund csütörtökön 63 000 darab OTP-részvényt vásárolt, 628,23 millió forint értékben. A szingapúri alap szerdán 430,74 millió forint értékben vette az OTP-t, a Sertorius szerdán és csütörtökön összesen 1,058 milliárd forint értékben vásárolt OTP-részvényeket.

Kereskedés OTP-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • Az OTP pénteki tájékoztatása szerint a Csányi Sándorral szoros kapcsolatban álló szingapúri alap, a Sertorius Global Opportunities Fund 2018. szeptember 13-án 63 000 darab OTP-részvényt vásárolt, 9972 forintos átlagáron. A tranzakció összértéke 628,23 millió forint volt.
  • Az OTP csütörtöki forgalmának 5,4 százalékát adta a szingapúri alap.
  • A Sertorius szerdán is nagy tételben vásárolta az OTP-t, a szingapúri alap szerdán 43 156 OTP-részvényt vásárolt, 9981 forintos átlagáron, a szerdai és a csütörtöki tranzakció összértéke 1,058 milliárd forint volt.

Csak ezen a héten több mint egymilliárd forintért vett OTP-t Csányi szingapúri alapja


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium