Na, vajon melyik bankot utálják a legjobban az ügyfelek?

2018. január 10. 09:28    
nyomtatás
 
Nem meglepő módon a Wells Fargóval kapcsolatosan érkezett be a legtöbb panasz az amerikai pénzügyi fogyasztóvédelmi hivatalhoz (CFPB) tavaly, a kezelt betétállomány arányában azonban messze nem ezzel az amerikai pénzintézettel voltak a legelégedetlenebbek az ügyfelek.


Idén is kiadta a diákhitel-refinanszírozással foglalkozó online cég, a LendEdu a CFPB adatai alapján összerakott listáját, melyen összegezték, hogy melyik pénzintézettel kapcsolatosan érkezett a legtöbb panasz a hivatalhoz.

Összesen 42 097 bejelentést elemeztek, 49, az S&P Banks Select Industry Indexen megtalálható bankkal kapcsolatosan. Mindössze 13 olyan pénzintézet van az indexen, mellyel kapcsolatosan egy panaszt sem kapott a CFPB.

A legtöbb panasz a jelzáloghitelezéssel, az adósságbehajtással, a beszámítási jelentésekkel, a hitelkártyákkal és a folyószámlákkal kapcsolatosan érkezett be.

A LendEdu toplistáját az alapján rangsorolta, hogy egy bank egymilliárd dollárnyi betétállományra hány panasz jutott, így a lista élére a minnesottai TCF Bank került:

Na, vajon melyik bankot utálják a legjobban az ügyfelek?


(USA Today nyomán)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium