Nagyott nőtt az orosz bankok nyeresége

MTI
2018. október 9. 14:36    
nyomtatás
 
Nőtt az orosz bankok adózott eredménye az idei első kilenc hónapban az ország jegybankjának adatai szerint.


Az orosz központi bank kedden azt közölte, hogy az ágazat profitja 1068 milliárd rubel (4560 milliárd forint) volt, 58 százalékkal nagyobb az egy évvel korábbi 675 milliárd rubelnél.

A nyereség szeptemberben 168 milliárd rubel volt. Az orosz központi bank 1200-1300 milliárd rubel idei ágazati profitra számít.

Tavaly a bankszektor nyeresége 790 milliárd rubelt tett ki, ami 15 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbi 930 milliárd rubelnél.

Oroszországban tavaly 420 nyereséges és 140 veszteséges bank működött.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium