Előfizetői tartalom

Rekord félévet teljesített a Bank of America

Portfolio
Rekordmagas, de nagyjából az elemzői várakozásoknak megfelelő második negyedéves számokat közölt a Bank of America (BofA) legfrissebb számaival; a várt 23,195 milliárd dolláros bevételhez képest 23,2 milliárd dollárt, a 71 centes egy részvényre jutó eredmény (EPS) helyett 74 centet értek el. Nyitás előtti kereskedésben 0,3%-os mínuszban vannak a bank részvényei.

Bár az elemzői várakozásokat nem tudta meglepni, a tavalyi második negyedéves bázishoz képest javulást hoztak a Bank of America számai: bevételük 1,9%-kal, EPS-ük 15,6%-kal lett jobb az akkori értéknél.A pénzintézet bevételeinek legnagyobb részét a lakossági banki üzletág szállította: 9,7 milliárd dollárt hoztak a konyhára, melyből 3,29 milliárd nyereség lett. A globális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés