Partnerségre lép a SEE Link és a Raiffeisen

2018. július 10. 11:03    
nyomtatás
 
Stratégiai partnerségre lép a SEE Link és a Raiffeisen Bank International. Az RBI a határon átnyúló ügyletek lebonyolításában nyújt majd segítséget, cserébe az RBI ügyfelei hosszú távon hozzáférést nyerhetnek a régió tőzsdéihez - számol be a Raiffeisen sajtóközleményben.

Kereskedés Raiffeisen-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A SEE Link egy hét, főleg délkelet-európai tőzsde által közösen létrehozott kereskedési platform, 2014 óta működik.

Az RBI közleménye szerint azért működnek együtt a platformmal, mivel érdekükben áll a régió tőzsdei aktivitásának serkentése, valamint a jövőben hozzáférést nyerhetnek ügyfeleik a régió tőzsdéihez. A SEE Link az együttműködésnek köszönhetően megoldást talál a különféle devizákban való tranzaktálásból adódó problémák kezelésére, valamint az egyes országok jogi kihívásainak áthidalására.

Az RBI GSS Operations Centere lesz majd a SEE Linken keresztül lebonyolított tranzakciók elszámolási rendszere, már jelenleg is több mint tíz országban nyújt letétkezelési és elszámolási szolgáltatásokat.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium