Előfizetői tartalom

Raiffeisen: átszakítjuk a gátat

Portfolio
A rendelkezésükre álló teljes, 64 milliárd forintos összeget megigényelték az ügyfelek a Raiffeisen Banknál az MNB által indított Növekedési Hitelprogram keretében - hangzott el a társaság keddi sajtótájékoztatóján. Óvatos becsléseik szerint 20-30% lehet ebből teljesen új hitel. A programot sikeresnek tartják a banknál, bár a devizahitelek kiváltása iránt kisebb a kereslet, mint amekkorára a bank számított.

A Raiffeisen a harmadik legnagyobb vállalati bankként továbbra is aktívan tevékenykedik és bővül a vállalati hitelpiacon, elkötelezett Magyarország mellett - hangsúlyozta Kiss Zoltán, a Raiffeisen Bank Vállalati és Önkormányzati üzletágának vezetője. A Növekedési Hitelprogram szerinte áttöri a félelem gátját a vállalkozások körében. Az év első öt hónapjában 1,5%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés