Saját részvényeket értékesített az OTP

2018. november 9. 09:00    
nyomtatás
 
Az OTP pénteki tájékoztatása szerint a társaság csütörtökön 9634 darab OTP törzsrészvényt értékesített az OTP Bank javadalmazási politikájában meghatározott irányelvek alapján.

Kereskedés OTP-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • Az OTP pénteki tájékoztatása szerint az OTP Bank és a bankcsoport javadalmazási politikája keretében a társaság 2018. november 8-án 9634 darab OTP törzsrészvényt értékesített az OTP Bank javadalmazási politikájában meghatározott irányelvek alapján.
  • A tranzakció nyomán az OTP csoport tulajdonában lévő saját részvények állománya 2 583 686 darabra változott. Ebből a csoporttagoknál lévő saját részvények darabszáma a 2018. október 31-i állapot szerint 2 073 560 darab. Az OTP saját részvény állománya mindösszesen 0,92 százalék.

Saját részvényeket értékesített az OTP


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Privát & prémium bankár
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium