Saját részvényeket értékesített az OTP

2019. augusztus 8. 08:59    
nyomtatás
 
Az OTP mai tájékoztatása szerint a társaság szerdán 29 939 darab OTP-részvényt értékesített a társaság javadalmazási politikájában meghatározott irányelvek alapján.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • Az OTP csütörtökön bejelentette, hogy a társaság javadalmazási politikája keretében 2019. augusztus 7-én 29 939 darab OTP-törzsrészvény került értékesítésre az OTP javadalmazási politikájában meghatározott irányelvek alapján.
  • A tranzakció nyomán az OTP csoport tulajdonában lévő saját részvények állománya 384 941 darabra változott, az OTP saját részvény állománya mindösszesen 0,14 százalék.
  • Az OTP árfolyama 2 százalékkal került tegnap feljebb.

Saját részvényeket értékesített az OTP(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium