Újabb együttműködés indult bankok és fintechek közt

2019. május 10. 08:58    
nyomtatás
 
Partnerségre lépett a svéd Tink fintechcég a brit NatWest bankkal - írja a TechCrunch. Az együttműködés rövidesen azután indult, hogy a skandináv startup 56 millió eurónyi friss tőkebefektetést vont be.


A megállapodás alapján a NatWest hozzáférést nyert a Tink személyes pénzügyi termékéhez (PFM) és adatelemzési termékéhez is, ezeket a NatWest saját mobilappjába integrálja majd. A NatWest felturbózott appja 2019 negyedik negyedévében élesedik majd.

A Tink egyébként 2013-as indulása óta számos pénzintézet appjába integrálta szolgáltatásait API-kon keresztül, alapvetően számla aggregációval, fizetés-kezdeményezéssel, személyes pénzügyekkel és adatelemzéssel foglalkozik. Szolgáltatásaikat használja a BNP Paribas, a Nordea, a SEB és a Klarna is.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium