Mire használnád a kormány 10 milliós kamatmentes hitelét? Szavazz!

2019. február 12. 11:00    
nyomtatás
 
Július 1-jétől 10 millió forintos kamatmentes hitelt vezet be a kormány a 18 és 40 év közötti házas nők számára - derült ki az elmúlt napokban. Mivel szabad felhasználású lesz a hitel és a legtöbb családban akadhat jogosult, szavazáskérdésünk a férfiaknak is szól: mire használnád a 10 milliót?


Három évig, 2022-ig lesz lehetőségük a 18 és 40 év közötti, 2019. július 1-je után gyermeket szülő házas nőknek a legfeljebb 10 millió forint összegű, legfeljebb 20 éves futamidejű szabad felhasználású hitel igénybevételére. Két gyerek szülése után a tartozás harmadát, három gyerek szülése után az egészét elengedheti a kormány. Nem tudni még biztosan, de valószínűsíthető, hogy a bankok nyújtják majd az összeget állami kamattámogatással, és hitelképességi vizsgálaton kell átesni hozzá. Részletesen itt írtunk erről. A felhasználás lehetőségei rendkívül sokszínűek, ezért kíváncsiak vagyunk, Olvasóink mire használnák az összeget.

Szó lesz erről Hitelezés 2019 konferenciánkon, most érdemes regisztrálni a magyar bankszektor egyik legnagyobb éves eseményére!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium