Előfizetői tartalom

Nyakunkon a következő globális recesszió, de Magyarország megúszhatja

Portfolio
Nem kell izgulnunk amiatt, hogy a 2008-ashoz hasonló, globális összeomlás van a nyakunkon, a 2001-eshez hasonló recessziós környezet viszont előállhat. Magyarországnak ebben az esetben nem kell aggódnia, a gazdaság sérülékenysége alacsony és van még bőven tér a növekedésre - véli Tardos Gergely, az OTP Bank Elemzési Központjának igazgatója, aki a Portfolio Hitelezés 2019 konferenciáján osztotta meg gondolatait.

Tardos Gergely, az OTP Bank Elemzési Központjának igazgatója előadása során három kérdésre adott választ: jön-e rövidtávon (2019-2020) a válság, mekkora lehet ez a válság, illetve hogy mi az, ami Magyarországon történhet. Tardos szerint a külső környezet romlására kell számítani rövidtávon, a második, harmadik negyedév viszont még valószínűleg rendben lesz. Ciklikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés