Előfizetői tartalom

A Szentkirályi megállapodást kötött szaúd-arábiai befektetőkkel

Portfolio
A Szentkirályi Ásványvíz együttműködési megállapodást írt alá egy szaúd-arábiai befektetői csoporttal a mai napon. Az első szaúdi megrendelés 10 konténer Szentkirályi szénsavmentes ásványvízre szól, amely leszállítása márciusban kezdődik meg. A magyar terméket az arab ország 5 csillagos szállodáiban, helyi szupermarketeiben és repülők fedélzetén értékesíti majd, kizárólagos joggal. A cég a Közel-Keletre 2013-ban 1 millió liter ásványvíz szállítását tervezi, amelynek nagy része várhatóan Szaúd-Arábiába fog eljutni - áll a cég közleményében.

A kormány még 2011 őszén vette fel a kapcsolatot Szaúd-Arábiával, az októberi rijádi üzletember-találkozókon Szentkirályi Ásványvíz vezetője, Balogh Levente is részt vett. A megkezdett kapcsolat 2012 szeptemberében folytatódott, amikor is egy potenciális befektetői csoport a magyarországi üzembe is ellátogatott. A tárgyalások ezt követően kezdődtek meg, aminek a végén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés