Előfizetői tartalom

Romániában terjeszkedik a Szallas.hu

Portfolio
Nemzetközi szinten is terjeszkedik a Szallas.hu, most az éves szinten 30 ezer szállásfoglalást kezelő román Travelminit International SRL-ben szerzett tulajdonrészt. A nemrégiben lengyel versenytársát felvásárló Szallas.hu 2021-re a közép-kelet-európai régió online szálláspiacának meghatározó szereplőjévé kíván válni - derül ki a társaság közleményéből.

100 milliárd forintos forgalmat várnak idén a román belföldi turizmusban, ez a magyarországiéval közel azonos mértékű, miközben dél-keleti szomszédjaink lélekszáma kétszer akkora.A piaci potenciál óriási Romániában, hiszen itt a lakosságnak mindössze az ötöde utazik legalább egyszer egy évben, miközben a magyar átlag 57 százalék. A belföldi forgalom az utóbbi években...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés