Előfizetői tartalom

Ismerd meg a világ leggazdagabb családját, amely óránként 4 millió dollárral gazdagodik

Portfolio
Percenként 70 ezer dollár, óránként 4 millió, naponta 100 millió: ennyit keres a világ leggazdagabb családja, a Walton-família, miközben a tulajdonukban lévő Walmartnál a minimum órabér 11 dollár. A Bloomberg friss összeállítása szerint a világ 25 legvagyonosabb dinasztiája 1400 milliárd dollárnyi vagyonnal bír, ez 250 milliárd dollárral több, mint tavaly ilyenkor volt. Lenti cikkünkben bemutatjuk a 10 leggazdagabb családot közülük.

Öngondoskodás 2019 Kíváncsi vagy, milyen problémákkal és kihívásokkal néznek szembe a magyar vagyonos családok? Akkor gyere el a Portfolio október 1-jei Öngondoskodás konferenciájára, ahol a hazai privát- és prémium banki vezetők mesélnek majd. Részletek itt: Információ és jelentkezés 10-6.. 10.Cargill...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés