Közzétették, mekkora vagyona van Donald Trumpnak

2019. május 16. 20:17    
nyomtatás
 
Ma tették közzé Donald Trump tavalyi évre vonatkozó vagyoni és bevételi adatait, amelyekből kiderül, hogy kissé megcsappantak a bevételei és új hitelt is a nyakába vett az amerikai elnök - írja a CNBC.


A ma közzétett pénzügyi jelentés szerint Donald Trump vagyona kissé megcsappant, főként az a része, amely a floridai luxusüdülőjéből jött eddig be. A Mar-A-Lagoból származó jövedelme Trumpnak tavaly 22,69 millió dollárt tett ki, ami 3 millió dollárral kevesebb, mint 2017-ben.

Mindeközben a Bedminsterben lévő golfközpontjából származó bevétele fél millió dollárral 15,73 millió dollárra nőtt egy év alatt.

Trump pénzügyi kimutatásából kiderül az is, hogy 2018-ban egy 5-25 millió dollár közötti, 30 évre szóló hitelt is felvett 4,5% kamat mellett egy kis floridai banktól, a hitel egy ingatlanhoz kellett.

A jelentés szerint az amerikai elnöknek tavaly legalább 434 millió dollárnyi bevétele keletkezett.

Aki szeretné jobban beleásni magát a kimutatásba, itt megteheti.

Közzétették, mekkora vagyona van Donald Trumpnak
Klikk a képre!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Kockázatelemző
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium