Előfizetői tartalom

Nem várt helyről jött a fordulat a szupergazdagok életébe

Portfolio
Hét év alatt most először fordult elő, hogy a dollármilliomosok száma és vagyona is csökkent a világon a Capgemini World Wealth Reportja szerint. Különösen nagy fordulatnak számít, hogy az ázsiai és csendes-óceáni régió volt a legnagyobb csökkenést elszenvedő régió a vagyonban és számosságban is, holott az elmúlt években rendre innen jöttek a legnagyobb növekedési sztorik. A tanulmány szerint a tavalyi tőzsdei turbulencia a gazdagok között is inkább a gazdagabbakat érintette negatívabban, nem véletlen, hogy az idei első negyedévben a készpénz jellegű befektetésekben tartották vagyonuk nagyobb részét a gazdagok.

Öngondoskodás 2019 A magyar privátbanki piacon egyelőre folyamatosan nő a kezelt vagyon, de számos kihívás nehezíti a szolgáltatók életét. Erről bővebben október 1-jei Öngondoskodás konferenciánkon lesz szó. Jegyek már kaphatóak! Információ és jelentkezés Nagy meglepetést okozott ÁzsiaHét év után...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés