Előfizetői tartalom

Ég veled növekedés

Portfolio
Nem tudott kibújni a szektor rossz gazdálkodási környezete alól a 3. legnagyobb amerikai helyi távközlési szolgáltatónak számító Bellsouth sem, és bár a profitja terén nem okozott nagy csalódást, az árbevételi oldal igen gyenge lett. A társaság egy részvényre jutó rendkívüli tételektől tisztított eredménye 54 cent lett, amely 2 centtel marad el az előzetes elemzői várakozások értékétől.

A társaság árbevétele 6.5%-kal csökkent, s bár az Cingularban lévő 40%-os részesedésének sikerült csökkentenie ezt a veszteséget, az összkép negatívra sikerült. A gyenge árvételt visszafogott árbevételi prognózis is követte, a társaság a korábbi 2-4%-os növekedési tervét 1%-ra csökkentette az év egészére nézve. A Cingular jó teljesítményét szinte sikerült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés