Előfizetői tartalom

Novemberben lesz 53. heti nyugdíj, de más kiadásokat visszafognak

Portfolio
A miniszterelnök utasította a pénzügyminisztert, hogy a jövő heti kormányülésre készítsen olyan előterjesztést, amely lehetővé teszi az 53. heti nyugdíjak novemberi kifizetését - jelentette be Gál J. Zoltán a kabinet szerdai ülését követő sajtótájékoztatón Budapesten. A kormányszóvivő elmondta, hogy az 53. heti nyugdíj idei kifizetése nem fogja növelni a költségvetés hiányát, mivel a kormány más tételeken megtakarítja ezt az összeget. A Pénzügyminisztérium korábbi számításai szerint az 53. heti nyugdíj mintegy 32 mrd Ft-tal terheli meg a 2003-as költségvetést.

Gál J. Zoltán tájékoztatása szerint a kabinet a következő hetekben tárgyal a lakásépítési adókedvezményekről. A cél, hogy a kedvezmények megmaradjanak a rászorulók és a fiatalok számára. A kormány továbbra is elkötelezett az egészségügyi reform, a közigazgatás korszerűsítése illetve a haderőreform mellett. A kormány döntött, hogy 2004-től bevezetik az ápolásbiztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés