Előfizetői tartalom

Fondorlatos ikrek - Sváby megmondta...

Portfolio
Közelebb férkőzött a TV2 az RTL Klubhoz az elmúlt hét során, a legnézettebb műsorok 10-es listáján ezúttal egyenlő számú programmal képviselteti magát a két legnagyobb kereskedelmi csatorna, legalábbis a teljes lakosság körében. A reklámszempontból legértékesebb, 18-49-es korosztály Top10-e ezúttal is RTL fölényről árulkodik.

Mindkét listát az RTL hétfői, Apád anyád idejöjjön című filmje nyerte, a nézőket elbűvölte az ikerpár többször feldolgozott története.A TV2 hagyományosan legjobban teljesítő műsora, a Napló, melyre ezúttal csaknem 2.4 millióan voltak kíváncsiak, nem hiába emlegette Sváby András a rekordszámú beérkezett szavazatot... Ismét jól szerepelt a Megasztár, mely elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés