Előfizetői tartalom

62 mrd Ft önkormányzati beruházásokra

Portfolio
Több mint 62 milliárd forintnyi önkormányzati beruházás indulhat el jövőre címzett támogatással, amiből 50 milliárdot az állam fedez, 12 milliárdot pedig az önkormányzatok saját forrásaikból biztosítanak. A kormány augusztus 31-én elfogadta a helyi önkormányzatok 2006. évi új címzett támogatásainak döntés-előkészítéséről szóló előterjesztést. A jövő évi pályázatra benyújtott önkormányzati koncepciók közül a kabinet 72 beruházás támogatását javasolja - írja a magyarorszag.hu.

A beruházások összértéke több mint 62.6 milliárd forint, amelyből 50.1 milliárd a költségvetési támogatásból származik, 12.5 milliárd pedig az önkormányzatok saját forrásai. A 2006. évi címzett támogatásokat az Országgyűlés az őszi ülésszak folyamán kezdi el tárgyalni - hangsúlyozta Kolber István regionális fejlesztésekért felelős tárca nélküli miniszter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés