Előfizetői tartalom

6 éves csúcson a munkanélküliség - mit lép a kormány?

Portfolio
A kormány lépései hatékonyak: több embernek van bejelentett állása, és egyre többen vannak azok is, akik úgy gondolják, hogy ma már érdemes bejelentkezniük a munkaügyi központokba - ha a számok mögé néz az ember, ezt látja a Központi Statisztikai Hivatal ma közzétett adataiból - áll a Kormányszóvivői Iroda által eljuttatott közleményben. A KSH ma megjelent adatai szerint az idei harmadik negyedévben 7.3%-ra emelkedett a munkanélküliségi ráta, amely több mint 6 éves csúcsot jelent. Az alábbiakban a közleményt teljes terjedelmében közöljük.

A KSH mai jelentése, illetve saját részletes munkaerő-piaci elemzésünk az alábbi linkeken érhető el:Kapcsolódó cikkünk2005.10.27 09:01 Új csúcson a munkanélküliség2005.06.28 12:15 Pozitív folyamat része a munkanélküliségi ráta emelkedése? - Érdekes tények és tendenciák Csak úgy tűnik, hogy.... "A kormány egyik legfontosabb célja, hogy Magyarországon minél több embernek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés