Előfizetői tartalom

GKI-konferencia: beszéljünk úgy, mintha már 2006. június 5-e lenne

Portfolio
Gazdaságpolitikai választások címmel konferenciát rendez ma a GKI Gazdaságkutató Rt., melynek megnyitójában Akar László vezérigazgató arra kérte a 12 előadót, hogy rövid, 10 perces előadásaikat olyan hangvétellel tartsák meg, mintha már túllennénk a jövő évi parlamenti választásokon, és már "kissé bátrabban tud fogalmazni mindenki".

A felszólalók sorát Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter nyitja meg, majd Matolcsy Gyögy, volt gazdasági miniszter, Járai Zsigmond, az MNB elnöke, Kupa Mihály volt pénzügyminiszter és Sugár András a Befektetési Tanács elnöke következik. A második részben Katona Tamás, a Pénzügyminisztérium közigazgatási államtitkára, Varga Mihály volt pénzügyminiszter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés