Előfizetői tartalom

A rekord üzemanyagárak mellett is nőtt a felhasználás

Portfolio
Az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 2005 szeptemberében 8.9%-kal nőtt. A termelés volumene az év első kilenc hónapjában 6.9%-kal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában. A növekedés motorja továbbra is az export, de a belföldi értékesítésnél történt némi élénkülés az utóbbi hónapokban (részben az útépítések miatt).

2005 első kilenc hónapjában az ipari export 11, szeptemberben 14.4%-kal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az év kilencedik hónapjában a feldolgozóipar legnagyobb exportőrének számító, a feldolgozóipari kivitel 42%-át képviselő villamos gép, műszer gyártásának exportvolumene 14.2%-kal bővült. A feldolgozóipari export másik meghatározó alága, a feldolgozóipari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés