Előfizetői tartalom

Sok a dudás - Egy a csárda?

Portfolio
Új szakaszába érkezett a versengés, megtartotta kongresszusát a Fidesz, elindult pozitív kampányuk. Eközben az MDF sem tétlenkedik, erőnek erejével kiáltja bele a magyar éterbe: több párt jó, két párt rossz. Pattanásig feszült nyaki ütőerek a jobboldalon, messze a parlamenti küszöb alatt táncoló MDF, fragmentáltság. Vagy mégsem?

Sorozatunk első részében a Fidesz és az MDF kampánytevékenységét értékeljük, melyet az MSZP és SZDSZ követ majd. A Szövetségen belül teljes az összhang. Ami biztos: a Szövetségen belül teljes az összhang, a Fidesz választási szerződése magában foglalja a KDNP-t, az MKDSZ-t, a Nemzeti Fórumot, a Kisgazda Polgári Egyesületet, a Magoszt, a Lungo Dromot, a Vállalkozók Pártját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés